Descargar PDF Cop de CUP. Viatge a l’anima i a les arrels de les Candidatures d’Unitat Popular de Julia De Jodar Munoz

Descargar PDF Cop de CUP. Viatge a l’anima i a les arrels de les Candidatures d’Unitat Popular de Julia De Jodar Munoz}

El lector té a les mans una primera aproximació, acurada i en profunditat, sobre la CUP. La Candidatura d’Unitat Popular, com a concepte polític operatiu. Projecte i proposta d’unitat popular com a expressió de la voluntat d’arrelament a la vida municipal. Unitat de la pràctica política, diversitat d’aplicacions concretes.El primer llibre on parlen i s’interpel·len la història, el present i les alternatives de futur de l’expressió més conscient, audaç i renovadora del municipalisme que veu, en la independència i la transformació social, els eixos indestriables de la lluita de les classes populars als Països Catalans. El primer llibre on afloren les contradiccions internes, els desafiaments externs, els dubtes i les conviccions, la teoria i la pràctica política, els trets personals i la composició col·lectiva d’una organització petita, però vista ja, per propis i estranys, com un dels fenòmens més trencadors de la política catalana dels últims anys.

Caracteristicas

Nombre del libro: Cop de CUP. Viatge a l’anima i a les arrels de les Candidatures d’Unitat Popular

Autor del libro: Julia De Jodar Munoz

Editorial: Catala | Columna CAT

Codigo ISBN: 9788466416061

Formatos: pdf

¿No sabes como meter los archivos en tu lector de libros electronics o tablet? Accede a este tutorial. Podrás aprender las diferencias entre formatos, y como poder abrir cada uno de ellos en tu dispostivo.

¿No sabes como Descargar los Ebooks? Accede al tutorial

¿No encuentras algún ebook? Pidelo mediante este formulario

  • Descargar PDF Cop de CUP. Viatge a l’anima i a les arrels de les Candidatures d’Unitat Popular de Julia De Jodar Munoz
      4 COMENTARIOS

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *